ІІ Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми суспільно-політичного дискурсу в лінгвістиці»

7 грудня 2017 року в приміщенні Літературно-меморіального музею імені І.П.Котляревського відбулася ІІ Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми суспільно-політичного дискурсу в лінгвістиці». Конференцію проводила кафедра перекладу та іноземних мов соціально-гуманітарного факультету Полтавського інституту економіки і права.

Склад оргкомітету конференції: Голова оргкомітету: Губарь Т.В. – декан соціально-гуманітарного факультету Полтавського інституту економіки і права. Заступник голови оргкомітету: Данилюк Л.В. к.філо.н., доц., кафедри перекладу та іноземних мов Полтавського інституту економіки і права. Секретар оргкомітету: Кривенко Н.В. старший викладач кафедри перекладу та іноземних мов Полтавського інституту економіки і права. Члени оргкомітету: Рябокінь Н.О. к.ф.н., доц., завідувач кафедри перекладу та іноземних мов Полтавського інституту економіки і права. Маленко О.О. д.ф.н., проф., завідувач кафедри українознавства і лінгводидактики Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди. Мусієнко О.Р. старший викладач кафедри перекладу та іноземних мов Полтавського інституту економіки і права. ЯкименкоЯ.В. старший викладач кафедри перекладу та іноземних мов Полтавського інституту економіки і права.

З вітальним словом із нагоди відкриття конференції до учасників і гостей звернувся перший заступник директора Полтавського інституту економіки і права Шаравара Роман Іванович. У роботі науково-практичної конференції взяли участь викладачі, молоді вчені, аспіранти та студенти Полтавського інституту економіки і права та інших провідних вищих навчальних закладів та установ, зокрема: Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди, Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка, Літературно-меморіальний музей імені І.П.Котляревського, Оксфорд клас, Полтавський освітній центр LINGUALAND EXAM PLUS.

Конференція проходила у формі секційного засідання, яке пройшло на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій із поміркованою полемікою та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді. ІІ Регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми суспільно-політичного дискурсу в лінгвістиці», відбулася на високому організаційному та науковому рівні. Обрана тема науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції буде опублікована збірка матеріалів тез та доповідей учасників конференції.