Наші студенти – серед учасників обласних змагань серед спортсменів із інвалідністю

До дня фізичної культури та спорту у нашому місті 8 вересня відбулися обласні змагання серед спортсменів різних видів спорту із інвалідністю усіх нозологій: штовхання ядра, бочча, легкої атлетики та настільного тенісу.

Серед них були і студенти Полтавського інституту економіки і права «Україна». Так, у змаганнях зі штовхання ядра першість у своїх класах вибороли Андрій Кривчун та Сергій Непомнящих (студенти спеціальності («Фізична реабілітація»). За результатами змагань із параолімпійської гри бочча II місце здобув – Валерій Мірошниченко (студент спеціальності «Соціальна робота»), а також III місце посіла – Ольга Онуфрей (випускниця спеціальності «Соціальна робота»).

Молодь мала змогу помірятися силою і витримкою, продемонструвати свою спортивну підготовку, піднятися на почесний п’єдестал переможців і разом з тим розкрити нові таланти, збагатитися новими яскравими враженнями, поспілкуватися один з одним.

За підсумками обласних змагань були відібрані спортсмени для участі в Чемпіонатах України.

Пишаємося та вітаємо наших спортсменів! Бажаємо їм міцного здоров’я, наполегливості наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України! Нехай ваші досягнення та натхненна праця і надалі примножують спортивну славу рідного міста та області!