Кейсі Чан у мовленнєвому клебі Полтавського інституту економіки і права

28 лютого 2019 року в Полтавському інституті економіки і права відбулося засідання Мовного клубу. Гостею клубу була волонтерка з Китаю –  Кейсі Чан. Студентка, молода, перспективна, вільно володіє китайською, корейською, англійською та початковим рівнем німецької мови.

Спілкування проходило в затишній атмосфері Лінгвістичного центру (ауд.209). Студенти усіх курсів спеціальності «Філологія (переклад)» уважно слухали розповідь про життя, навчання, захоплення Кейсі. Активно ставили запитання їй, щодо її хобі, перебування в Україні, Полтаві. Кейсі розповідала про її позитивні враження від міста, людей, культури та традицій. Із захопленням  демонструвала Кейсі свої нові знання із української мови.

Волонтерська діяльність Кейсі неабияк допомагає у навчанні і є важливою складовою її майбутньої професійної кар’єри. Хоча у її випадку волонтерство це ще і особистий вибір та життєва філософія. Кожен з нас – частина великого суспільства. «У своєму житті мусимо не лише отримувати якісь блага, а й ділитися з іншими теплом свого серця, знаннями, допомагати ближньому, усім, хто цього потребує. Це мій вибір і життєва позиція допомагати людям. Своїм прикладом хочу залучити до цієї діяльності якомога більше людей по цілому світі», – переконана Кейсі Чан. Тут у неї з’явилося багато друзів. Дівчина сподіваюся, що наступного разу зможе приїхати на триваліший час, щоб краще пізнати наш край та країну загалом.

Студенти, викладачі кафедри перекладу та іноземних мов та Кейсі отримали величезне задоволення від чудової англомовної розмови та позитивних вражень.