Наші студенти знову на Батьківщині

Студенти Полтавського інституту економіки права повернулися із тривалого відрядження у Болгарію. Саме там вони провели усе літо, з метою підзаробітку та обміну досвідом із своїми іноземними однолітками.

Після приєднання до Євросоюзу в 2007 році Болгарія розпочала новий етап у своїй історії. Країна відмовилася від радянських методів в економіці, успішно провела реформи і зуміла залучити іноземних інвесторів.

Низький за мірками ЄС рівень зарплат і якості життя компенсується вартістю проживання. Болгари на повсякденні витрати витрачають в два рази менше, ніж жителі Євросоюзу в середньому.

Але все одно зарплати в Болгарії істотно вище, ніж в Україні. Крім того, трудових мігрантів цікавить можливість пожити в країні з м’яким кліматом і розвиненою туристичною галуззю.

Студенти жили і працювали в Єлєніті. Єлєніті – казкове місце в Болгарії з морем та горами. Плідна праця в ресторанах, готелях перепліталася із яскравим морським відпочинком. Задоволені працею та яскравими незабутніми літніми канікулами, наші студенти знову навчаються. Успіху вам в усіх ваших починаннях!