Перебування у закордонному відрядженні в Німеччині магістрантки спеціальності «Філологія» Борзих О.А.

У лютому 2019 року магістрантка спеціальності 035 «Філологія» Полтавського інституту економіки і права Борзих Оксана Анатоліївна відвідала Німеччину, де брала участь у 12-ій Міжнародній конференції з передових технологій та методів лікування діабету (ATTD 2019) (м. Берлін, Німеччина). Також брала активну участь у обговоренні на пленарних засіданнях, представленні стендових доповідей та під час роботи в мікро-групах. Оксана Анатоліївна за фахом медик. Під час відрядження до Берліну мала змогу повправлятися в німецькій та англійській медичній лексиці.

Відвідала виставку сучасних досягнень в діагностиці, лікуванні, медичному супроводі хворих на діабет з метою досягнення оптимального контролю за хворобою та профілактики ускладнень.

Також, відвідала університетську клініку Шаріте, м Берлін, Charité – Universitäts medizin Berlin, центр внутрішньої медицини з гастроентерологією та нефрологією, ознайомилась з роботою центру та зустрілась з професором К. Будде, ведучим спеціалістом з внутрішньої медицини та нефрології.

По закінченню подорожі отримала сертифікат та величезну кількість позитивних вражень від Німеччини та Берліну.