Пишаємося нашими студентами!

Серед них Кравчук Віталій, студент ІІІ курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Здоров’я людини». Він обрав цю спеціальність, бо любить життя, людей. І не тільки любить, а й захищає їх від ворога в зоні АТО з червня 2014.

З початку 2016 р. виконує обов’язки старшого інструктора (водолаз – підривник). Займається розвідуванням водних акваторій та прибережних зон в Азовському морі, забезпечує унеможливлення мирного населення від наслідків агресора, що плюндрує нашу землю як на суші, так і на морі.

Тяжка, відповідальна робота. Віталій згадує про розмінування мосту від вибухових пристроїв на р. Сіверський Донець. Тут повинні бути і високий професіоналізм, і сила волі, і героїзм, і святий обов’язок.

Віталій виконує його з честю. Відповідально відноситься і до навчання. В кожну свою відпустку приїжджає на сесію до інституту, проводить бесіди зі своїми однокурсниками, викладачами. Улюблений предмет «Фізіологія людини».

Займається греко-римською боротьбою. У 2016 р. зайняв 3 місце на Чемпіонаті силових структур України з рукопашного бою. Готується до Динаміади з гирьового спорту.

Дзвінки до батьків регулярні. Він знає, як чекає їх матуся. Під час відпустки допомагає батькам по господарству.

Кравчук Віталій – людина з Великої букви. Справжній наш захисник. Майбутній спеціаліст із самої людяної професії – фізреабілітолог.

Щасти тобі, наш студент, мужній воїн, захисник, справжній громадянин України.