Плідна співпраця з Прилуцькими коледжами

6 квітня 2017 року викладачами та студентами соціально-гуманітарного факультету, а саме: деканом Губарь Т.В., завідувачем кафедри перекладу та іноземних мов Рябокінь Н.О., студентами спеціальності Здоров’я людини Крат А.В. (4 курс) та Ткаченко В.М. (3 курс) в рамках профорієнтаційної роботи були відвідані Прилуцькі коледжі: агротехнічний, медичний та гуманітарно-педагогічний.

В ході зустрічі в Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжі студентів найбільш зацікавила інформація про можливість вступу до інституту на навчання за скороченої програмою підготовки бакалаврів, зокрема за спеціальностями соціально-гуманітарного факультету (філологія (переклад), соціальна робота, здоров’я людини) – на ІІІ курс!

В Прилуцькому медичному коледжі, крім традиційної презентації спеціальностей, було проведено майстер-клас з масажу, який давали студенти спеціальності здоров’я людини. Було продемонстровано техніки класичного, міофасціального, реабілітаційного масажу. Зустріч транслювалась на місцевому телебаченні.

Результатом роботи стало підписання договорів про співпрацю.