Профорієнтаційна робота у Лохвиці

25 квітня 2018 року відбулася зустріч викладачів Полтавського інституту економіки і права: Губарь Т.В. – декан соціально-гуманітарного факультету, Рябокінь Н.О. – завідувач кафедри перекладу та іноземних мов, Глоба С.М. – старший викладач кафедри соціальної роботи, Вишар Є.В. – старший викладач кафедри фізичної реабілітації з керівництвом та  студентами старших курсів Лохвицького медичного училища, Лохвицького ПТУ № 27, Червонозаводського ПТУ № 32. Під час зустрічі викладачі розповідали та презентували усі спеціальності інституту. Ознайомили із умовами вступу до Полтавського інституту економіки і права та перевагами в навчанні в ньому.

Також викладачі відвідали Лохвицьку гімназію №1, де навчається 2 випускні класи по 15 учнів в кожному. Учні дуже позитивно сприйняли інформацію про Полтавський інститут економіки і права, про спеціальність «Філологія (Переклад)». Адже профіль гімназії №1 –  іноземні мови (англійська, німецька, французька).  Саме в нашому інституті гімназисти-випускники зможуть удосконалити свої знання з іноземних мов.

Потім викладачі відвідали Лохвицьку ЗОШ № 2 та № 3, Червонозаводську № 1 та № 2, де проінформували 9, 10 та 11 класи та керівництво закладів. Ми отримали шквал запитань учнів та викладачів, щодо освіти в Полтавському інституті економіки і права та Полтавському коледжі.

Зустріч пройшла інформативно та динамічно. Учні та студенти училищ активно задавали запитання, на які отримували вичерпні відповіді. Багато випускників зацікавилися вступом та будуть подавати документи влітку. Чекаємо їх з нетерпінням!