Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний потенціал та правове забезпечення соціально-економічного розвитку України: виклик глобального світу»

19-20 квітня 2017 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний потенціал та правове забезпечення соціально-економічного розвитку України: виклик глобального світу».

 

Головні напрямки конференції:

  • Теорія, методи та технології соціальної роботи з окремими групами клієнтів.
  • Технології соціальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами».
  • Актуальні проблеми фізичної культури, спорту і здоров’я людини.
  • Становлення та розвиток правового статусу суб’єктів приватного права.
  • Тенденції та пріоритети забезпечення ефективного розвитку суб`єктів господарювання в умовах ринкових відносин.
  • Сучасні проблеми перекладознавства (суспільно-політичний дискурс).

Участь у конференції взяли науковці, представники органів місцевої влади та місцевого самоврядування, провідні фахівці – економісти, юристи, соціологи, психологи, соціальні працівники, керівники та працівники установ соціального захисту та соціального забезпечення населення, реабілітаційних центрів, установ для людей похилого віку, викладачі та студенти 29 вищих навчальних закладів. Усього – понад 250 осіб. У числі учасників – 10 вищих навчальних закладів із Білорусії, Польщі, Грузії,Угорщини, Казахстану, США,Франції та практики з Ізраїлю та Італії. Учасники конференції підготували 283 доповідей, наукових статей та тез.

В рамках конференції були проведені секційні засідання та майстер-класи. За результатами роботи конференції готується відповідна резолюція.


ЗБІРНИК метеріалів конференції: том 1


ЗБІРНИК метеріалів конференції: том 2


ЗБІРНИК матеріалів конференції: том 3