Викладачі кафедр та циклових комісій провели зустрічі з учнями шкіл, училищ та коледжів, представниками установ та організацій.


Перший місяць навчального року в Полтавському інституті економіки і права і Полтавському коледжі Університету «Україна» відзначився не тільки початком навчального процесу, але й низкою проведених виховних і профорієнтаційних заходів.

Викладачі кафедр та циклових комісій провели зустрічі з учнями шкіл, училищ та коледжів, представниками установ та організацій, таких як Полтавський обласний осередок Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України», Полтавська обласна організація інвалідів війни, Збройних Сил, учасників бойових дій та силових структур та інших, в ході яких повідомили про початок додаткового осіннього набору, який відбудеться у жовтні-листопаді 2020 р.

На фото – викладач кафедри соціальної роботи та спеціальної освіти Златопольська Н.В. під час заходу зі студентами Полтавського базового медичного коледжу, який було організовано спільно з Полтавським обласним благодійним фондом “Громадське здоров’я”. Під час зустрічей слухачі дізналися про особливості кейс-менеджменту, надання послуг аут-річ та технології соціальної роботи з ключовими групами  населення (молодь, підлітки, споживачі наркотичних речовин) у сфері профілактики ризикованої поведінки та збереження репродуктивного здоров’я.