Заступник директора з науково-педагогічної роботи, міжнародної та ґрантової діяльності Руслан Басенко – учасник Форуму академічної доброчесності від Unicheck та Національного агентства із забезпечення якості освіти


4 жовтня 2022 р. в дистанційному форматі відбувся Форум академічної доброчесності, організований Unicheck та Національним агентством із забезпечення якості освіти. У науковому зібранні взяв участь заступник директора з науково-педагогічної роботи, міжнародної та ґрантової діяльності, кандидат педагогічних наук Руслан Басенко.

Основна тема події – проблема академічної доброчесності у вищій освіті в умовах кризи. На форумі розглянули низку тем про те, як підтримувати академічну доброчесність у часи кризи та які методи можуть вплинути на її розвиток. Власним баченням поділилися кращі спікери від Національного агентства, МОН України, ENAI, Unicheck, провідних університетів України. Учасники обговорили кращі кейси не лише дотримання, а й розвитку академічної доброчесності під час ускладнених умов воєнного стану.