Засідання вченої ради Полтавського інституту економіки і права


25 серпня 2020 року під головуванням директора, доктора філософії, кандидата політичних наук Мякушко Н. С. відбулося чергове засідання вченої ради Полтавського інституту економіки і права на якому обговорили ключові питання організації освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році.

Члени вченої ради обговорили інформацію голови вченої ради, директора інституту Мякушко Н. С. щодо особливостей організації навчання здобувачів освіти в умовах карантину, змін у формуванні якісного складу кафедр.

Важливим питанням, що розглядали учасники засідання була доповідь першого заступника директора з науково-педагогічної роботи, кандидата економічних наук, доцента Шаравари Р. І., який довів до відома членів ради особливості початку навчального семестру, звернув увагу на основні цьогорічні новації та окреслив ключові завдання в реалізації освітньої, організаційно-педагогічної, виховної та методичної роботи інституту.

Члени вченої ради заслухали інформацію начальника відділу профорієнтаційної та виховної роботи Губарь Т. В. про хід та проміжні результати вступної кампанії.