У Полтавському інституті економіки і права продовжується підвищення кваліфікації державних службовців категорій «Б» та «В».


У Полтавському інституті економіки і права упродовж 1-4 вересня 2020 року державні службовці категорій «Б» та «В» Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України проходили навчання на спеціальною короткостроковою освітньою програмою підвищення кваліфікації «Концептуально-теоретичні, нормативно-правові та організаційно-інституційні аспекти інноваційної професійної діяльності в системі юстиції України» загальним обсягом 1 кредит ЄКТС (30 академічних годин).

Спеціальна короткострокова програма підвищення кваліфікації була розроблена та виконана викладачами закладу в межах співпраці з Північно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України.

Лекторами курсу виступили теоретики та практики сучасного державного управління, зокрема доктор філософії, кандидат політичних наук, доцент кафедри соціальної роботи, директор інституту Мякушко Н. С., директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, кандидат наук з державного управління, доцент Черчатий О. І. та інші.

За період підвищення кваліфікації слухачі опрацювали такі модулі освітньої програми:

  1. Концептуально-теоретичні аспекти розвитку системи юстиції України.
  2. Реалізація Закону України «Про державну службу».
  3. 3.Реалізація Закону України «Про запобігання корупції».
  4. 4.Законодавство, що регулює порядок державної реєстрації громадських формувань та друкованих засобів масової інформації.
  5. 5.Робота з програмами MS Offise.
  6. Робота в команді, комунікація та взаємодія.
  7. 7.Впровадження, сприйняття та управління змінами.
  8. 8.Управління організацією роботи та персоналом.
  9. 9.Виконання на високому рівні поставлених завдань.
  10. «М’які навички» в діяльності фахівців сфери юстиції України.

За підсумками виконання змісту освітньої програми підвищення кваліфікації слухачам було видано відповідні сертифікати.

Реалізація змісту короткострокових програм підвищення кваліфікації вже не вперше проводиться на базі Полтавського інституту економіки і права, в методичному портфелі якого є низка освітніх програм, які пропонуються слухачам післядипломної освіти. Запрошуємо до співпраці у сфері підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, державних установ та організацій Полтавщини та України.